Jazzy

Jazzy

 

Moving Spirit Famous Frizzle STDds W-FDM


Ras: Australian Shepherd (Aussie)


Geboortedatum: 13 maart 2007

 

Jazzy is onze eerste Aussie. Ik wilde graag een hond met nog meer pit en werklust dan de Sheltie. Ik heb me op verschillende rassen georiƫnteerd en kwam uiteindelijk uit bij de Australian Shepherd. In de eerste plaats is Jazzy een fijne huisgenoot. Ze houdt van wandelen en zwemmen en ligt graag bij ons op de bank. Ze is een hondenmeisje met een pittig, maar tegelijkertijd gevoelig karakter.
Jazzy is gek op mensen en speelt graag met andere, gelijkgestemde, honden. Ze kan heel enthousiast zijn, maar voelt precies aan wanneer het serieus is. Ze past zich dan uit zichzelf aan aan de mensen met wie we werken.


Jazz is een veelzijdige hond. Na puppycursus en basis gehoorzaamheidscursussen ben ik verschillende sporten met Jazzy gaan uitproberen. We hebben G&G, behendigheid en frisbee getraind. Ook zijn we begonnen met schapendrijven toen Jazzy ongeveer anderhalf was. Onze nummer 1 sport is dogdance. Daarnaast ben ik met haar blijven drijven. In deze twee sporten doe ik wedstrijden met haar.


Jazzy vindt het geweldig om kunstjes te leren en verzint zelfs haar eigen trucjes. In januari 2008 heeft ze haar eerste dogdancewedstrijd gedaan in de fun/voer klasse. Inmiddels dansen we in de Freestyle Advanced klasse en HTM Novice bij de WCFO en NDDB.


Ik werk met Jazzy als vrijwilliger voor het Sophia SnuffelCollege.

 

 

 

 

Jazzy

3

 

2

Jazzy

logo